Breng ons een bezoek en maak kennis met top ondernemers.


Over LNO

Lokaal Netwerk voor Ondernemers
ano okt 2020

De start van LNO

Tijdens de lockdown zomer van 2020 hebben 3 lokale ondernemers de koppen bij elkaar gestoken om een concept uit te werken waarbij ze elkaars onderneming kunnen boosten. Door dit concept te delen met andere lokale ondernemers hebben ze een sterk lokaal netwerk dat voor een stijging in eenieders omzet zorgt. Er werden al van bij de eerste bijeenkomsten referenties uitgewisseld, die dan ook leidden tot opdrachten/jobs/werk.

Ook naast de vaste bijeenkomsten zijn er heel wat activiteiten die samen gebeuren, de ene activiteit al formeler dan de andere. Wat heeft LNO te bieden? – een fijne groep van lokale ondernemers die bereid zijn om mekaars business te helpen groeien, door het openstellen van hun persoonlijk netwerk voor elkaar. – exclusiviteit binnen je beroepstak in de lokale groep – samen mekaar helpen in de business en daarbuiten – kortom een gezellige maar efficiënte manier van zakendoen!

Een organisatie zijn waar lokale ondernemers elkaar helpen om hun business te doen groeien. Met het oog op langdurige relaties.

Een gestructureerd netwerk, gericht op het geven en delen van kwalitatieve referenties uit elkaars netwerk.

Bij-beroepers en hoofd beroepers delen hun ervaring en netwerk om zo elkaars onderneming te helpen groeien.

Bij beroepers
20%
vrouwen
22%

De oprichters

Penningmeester

Voorzitter

Ondervoorzitter / Secretaris

Leer onze leden kennen

onze leden