Breng ons een bezoek en maak kennis met top ondernemers.


opEXel

Kris Van Nieuwenhove
Eigenaar

kris@opEXel.be
0495 63 15 27
Millenniumstraat 3 – 1745 Opwijk
www.opEXel.be
BTW: BE 0563.851.003

opEXel werd opgericht door Kris in 2019.

opEXel focust zich op startende zelfstandigen in hoofd- of bijberoep, freelancers en jonge ondernemingen die niet direct dure software-paketten kunnen aankopen voor bvb facturatie, voorraadbeheer, planning, enz.

Ook wie (beter) wil leren werken met excel kan bij opEXel terecht.

Daarnaast kunnen ook scholieren en studenten een beroep doen op opEXel voor hulp en advies bij de excel-opdrachten die ze moeten maken of gewoon voor extra uitleg (bijles);

Specialiteit

Offerte en facturatie-excel-file:
Het is niet nodig om dure software-pakketten aan te schaffen of een maandelijkse abonnementsprijs te betalen voor het maken en beheren van facturen. opEXel heeft hiervoor een excel-file die zelfs op maat van iedere onderneming kan aangepast worden.

Je maakt een offerte en zet ze nadien makkelijk om in een automatisch genummerde factuur. Je kan ze eenvoudig afprinten en in pdf opslaan met één druk op de knop. Opvolging van betalingen is makkelijk te doen via de automatisch gegenereerde gestructureerde mededeling, stockopvolging wordt een pak eenvoudiger en sneller, enz

Excel-files op maat:
Heb je nood aan bvb een voorraadbeheer file, wil je specifieke wederkerende berekeningen automatiseren, wil je jouw dag-ontvangstenboek en BTW listing automatisch genereren,… kan allemaal binnen excel.

Wil je leads en klanten-opvolging doen, heb je nood aan urenregistratie files voor bvb een loonsberekening: opEXel bekijkt met jou wat wel en niet nodig is en maakt dit op maat in samenspraak met de klant. Maw., geen dure software nodig waar je misschien amper 20% van gebruikt.

Power BI:
Wens je een visualisatie van jouw bedrijfsgegevens die ook op mobiele apparaten overal ter wereld moet kunnen geraadpleegd worden? Met excel en power BI kan dit makkelijk en uiteraard kan opEXel je ook daar de nodige service én maatwerk aanbieden

Opleiding / coaching / bijles:
Bij opEXel willen we ook kennis delen. Is het in de humaniora klas, hogeschool of universiteit allemaal niet even duidelijk uitgelegd of moest het té snel gaan? Wij nemen graag de tijd om scholieren en studenten bij te schaven met de nodige voorbeelden, tips & tricks.

Ook binnen bedrijven kunnen we opleiding/coaching voorzien

Waar maken wij het verschil?

Ervaring: Meer dan 20 jaar ervaring (als consultant in grote bedrijven/multinationals).

Advies en maatwerk: opEXel denkt ook mee tijdens het aanmaken of aanpassen van bestaande excel-files. Vaak komen er nog mogelijkheden tot bijkomende automatisatie in excel naar boven waardoor je als ondernemer minder administratieve tijd moet voorzien en meer kan focussen op jouw echte kernactiviteiten van jouw onderneming.

Persoonlijk contact: Je komt bij opEXel niet terecht in een groot bedrijf. Je krijgt een vaste medewerker – een mens – die jouw onderneming leert kennen en beter dan wie ook meedenkt in het oplossen van de huidige en toekomstige (administratieve) uitdagingen.

  • On 28 oktober 2020