Breng ons een bezoek en maak kennis met top ondernemers.


Senses Cryo

Mariem NOURI
Zaakvoerder en eigenaar

mariem@sensescryo.be
0495 19 05 86
Droeshoutstraat 154 – 1745 Opwijk
www.sensescryo.be
Btw: BE 0669.778.664

 Mariem van Senses Cryo legt de focus op cryotherapie, ofwel koudetherapie. Deze therapie wordt sinds de oudheid gebruikt voor verschillende doeleinden: het bevorderen van sport en prestaties, schoonheid en vitaliteit, het verlichten van pijn en het verbeteren van mentale klachten.

Het proces is eenvoudig: je neemt plaats in een cabine, zet een muziekje op en blijft drie minuten in de cabine bij een temperatuur van -86 °C. Door zijn overweldigende voordelen raakt deze vorm van koudetherapie steeds meer ingeburgerd.

Hiernaast ben ik ook erkende herboriste en ben ik thuis in aromatherapie. Ik brouw zeer uiteenlopende producten, van mijn populaire gezichtsolie tot een snelwerkende olie die muggenbeten verzacht. Ik maakt ook producten op maat van uw klachten of problemen.

Specialiteit

Cryotherapie:
Een sessie alleen of met twee in de cabine. De duurtijd van de sessie kan besproken worden.

PRODUCTEN:
Preparaten op maat:
Bij een probleem of klacht maak ik een persoonlijk preparaat voor je op basis van wat je vertelt en wat ik zie. Daar krijg je ook de bijhorende posologie en tips bij.

Preparaten in de winkel:
Enkele van mijn producten vind je in mijn winkeltje naast de receptie van de cryosauna. Het aanbod varieert maar populaire blijvers zijn: ontsmetting voor de handen, gezichtsolie, enz. Ik heb alles zelf gemaakt en gemengd, met oog voor kwaliteit.

Accessoires:
Omdat zorg voor jezelf verdergaat, heb ik ook andere producten die je kan linken met jouw gezondheid: voedingssupplementen, verstuivers essentiële olies, hammam-doek, … (aanbod kan variëren)

Waar maken wij het verschil?

Ik richtte Senses Cryo op na mijn persoonlijke zoektocht naar de voordelen van koudetherapie op het organisme.

Na verschillende methodes uitgetest te hebben en zelf als regelmatige klant het land te doorkruisen, besloot ik om van mijn passie mijn levenswerk te maken.

Ik sloeg de handen in elkaar met een gerenommeerd bedrijf dat over de hele wereld volledige cryocabines plaatst die aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Door mijn afgelegde weg en de kennis die ik onderweg heb opgedaan en blijf opdoen, mag ik mezelf terecht een ervaringsdeskundige noemen. Met deze ervaring maak ik verbinding met mijn klanten.

Mijn persoonlijke aanpak is kenmerkend en wordt uitermate geapprecieerd.

  • On 5 oktober 2021