Breng ons een bezoek en maak kennis met top ondernemers.


Pizza Della Casa

Johan Kumps
Zaakvoerder

pizza@boetik-artistik.be
0486 48 14 24
Dorp 51 – 1745 Mazenzele
www.boetik-artistik.be
BTW: BE 0865.325.122

Pizza della Casa is sinds 2015 in de weer om op traditionele wijze Italiaanse gerechten dichter bij huis te brengen. Wij komen graag met onze foodtruck bij u langs om u en uw genodigden te laten genieten van onze aperitiefhapjes, pizza’s, buffetten, BBQ en dessertjes. Al onze gerechten worden met dagverse ingrediënten door ons zelf klaargemaakt. Dat proef je!

Specialiteit

Feestjes met de foodtruck
Met onze foodtruck komen wij heel graag bij u langs om u van onze heerlijke ter plaatse in onze houtoven gebakken pizza’s te laten genieten. Onze mobiele Italiaanse houtoven met stenen vloer, zorgt voor pizza’s met een dunne, krokante bodem. De traditionele houtoven zorgt niet alleen voor de authentieke smaak van de pizza’s maar draagt bovendien bij aan de gezellige sfeer op uw feest.

Pizza & pasta workshops: Ook al ligt onze focus vooral op feestjes met onze foodtruck, toch houden we ervan om jou d.m.v een pasta of pizza workshop een paar kneepjes van het vak aan te leren. Workshops zijn ideaal voor teambuildings. We kunnen workshops organiseren in groepjes van 15 personen vanaf 6 jaar.

Wijnproeverij: De gastentafel is een uniek concept waarbij u in een klein gezelschap van max. 10 personen kan genieten van Italiaanse wijnen met een bijpassend gerechtje.

Waar maken wij het verschil?

Dagvers: We werken enkel met dagverse ingrediënten die we zelf verwerken.

Geen opstartkost: In tegenstelling tot de meeste van onze collega’s werken wij niet met een vaste opstartkost naast de kost van de gerechten per persoon.

Geen tijdsdruk: Wij verzorgen enkel uw feest op de afgesproken dag. We hebben dus alle tijd om er een geslaagd feest van te maken.

One stop shop

Dankzij ons uitgebreid netwerk kunnen wij zorgen voor de organisatie van uw feest van A tot Z. Uitnodigingen, menukaarten, aankleding van de zaal, lekker eten, heerlijke dranken, barista, …

Op uw maat: Samen met uw geven we uw feest volgens uw wensen de juiste vorm.

  • On 14 april 2021