Breng ons een bezoek en maak kennis met top ondernemers.


MJ-Interieur

MJ-Interieur

Johan Meuleman
Interieur & schrijnwerk

meuleman.jo@gmail.com
0478 41 89 58
Bellestraat 6 – 1790 Affligem
Btw: BE 0773.484.532

mj-interieur Is een jong en dynamisch bedrijf dat instaat voor de totaalprojecten van uw interieur en inrichting van uw zaak. Wij ontwerpen en vervaardigen namelijk uw hele interieur, waarbij eenheid voorop staat. Van badkamer tot slaapkamer, van leefruimte tot keuken, van kantoor tot horecazaak, het totaalproject van uw interieur is bij ons zeker en vast in goede handen.

Specialiteit

Met reeds meer dan 25 jaar ervaring kunnen we het beste van onszelf bieden. mj-interieur beschikt over een enorme expertise en passie wat interieurinrichting betreft. Deze interieurinrichting gebeurt dan ook op maat van de woonst en in overeenstemming met het advies en ontwerp van uw interieurarchitect. Hierbij werken we steeds oprecht, oplossingsgericht en correct, we streven dan ook naar een hoog kwalitatieve afwerking. En zelfs na het realiseren van uw interieur, kan u altijd terecht bij mj-interieur. Klantevredenheid dragen we namelijk hoog in het vaandel

Waar maken wij het verschil?

Innovatief en eigen productie Up to date machinepark ondersteund door de nieuwste software Kwalitatieve en eigentijdse grondstoffen Hoogwaardige productie Uw interieur ons vakmanschap!

  • On 30 maart 2022