Breng ons een bezoek en maak kennis met top ondernemers.


Free 2 Focus

Moira Cannas
Freelance Business Support

Heidepark 34 – 9280 Lebbeke
0486/17.07.71

Free 2 Focus – Back 2 your core business

Als freelance business support bieden wij ondersteuning aan bedrijven, teams en zelfstandigen op korte of lange termijn, op vaste of op flexibele basis. Door bepaalde taken over te nemen, een team te versterken, een project te begeleiden en de administratie te structureren, zorgen wij ervoor dat de onderneming of de zelfstandige opnieuw tijd heeft om zich te focussen op de essentie van zijn of haar activiteiten.

Specialiteit

Allround administratie : Of een bedrijf draait als een geoliede machine hangt grotendeels af van de gestructureerde en efficiënte opvolging van de administratie, dé rode draad binnen elke onderneming. Voor velen is administratie een kost, maar wat als je dankzij een solide basis een scherp en duidelijk beeld krijgt van je onderneming? Wat als deze interne structuur ervoor zorgt dat er meer tijd is voor de essentie van uw business?

Projectmanagement : Het voorbereiden, ontwikkelen en implementeren van nieuwe zaken (zoals bijvoorbeeld ERP-systemen, CRM-pakketten,…) vraagt vaak een intensieve opvolging. Iemand die zich kan focussen op alle aspecten van een project en zorgt voor een vlotte overgang, begeleiding en documentatie, is hierbij geen overbodige luxe.

Ondersteunen van teams : Beantwoord de wisselende werkdrukte met een tijdelijke versterking van uw team. Aan de hand van een brede ervaring, kan er op korte termijn ingespeeld worden op de noden van uw bedrijf. Continuïteit is belangrijk in tijden van grote drukte of bij het tijdelijk wegvallen van vaste medewerkers.

Waar maken wij het verschil?

Uitgebreide kennis en ervaring : gefundeerd op de jarenlange uitvoering en verwerking van administratie in al haar facetten, zoeken wij naar de meest efficiënte structuur.

Ambitieus en leergierig : geen enkele uitdaging is te groot met het oog op groei.

Krachtige en open communicatie : als klankbord voor ondernemers komen we aan de hand van een goede sparringsessie met de juiste vragen komen we tot een complementaire samenwerking.

Hoge betrokkenheid : vanuit een intrinsieke gedrevenheid om zaken aan te pakken halen we het onderste uit de kan om de volgende stap te zetten naar verbetering.

Doelgerichte samenwerking : samenwerken om doelen te bereiken is de ideale manier om verder te komen. Een frisse kijk van buitenaf brengt vaak nieuwe inzichten,

  • On 16 maart 2022