Breng ons een bezoek en maak kennis met top ondernemers.


KMO Consulting

Bart Pessemier
Kantoorverantwoordelijke

bart.pessemier@vgd.eu
052 35 22 55
Steenweg op Aalst 168 – 1745 Opwijk
be.vgd.eu
BE 0433.173.393

VGD Opwijk is de verderzetting van KMO CONSULTING.

KMO Consulting / VGD Opwijk specialiseert zich in boekhoudkundig en fiscaal advies op maat voor alle ondernemers in alle sectoren

Specialiteit

ACCOUNTANCY:
Als ondernemer focus je uiteraard het liefst 100% op je core business. In realiteit gaat het ondernemerschap echter vaak hand in hand met het afhandelen van allerhande administratieve taken die gepaard gaan met het runnen van een bedrijf.
Onze adviseurs kunnen je hierbij ontzorgen. Ze nemen de vele administratieve en fiscale beslommeringen weg, zodat jij je als ondernemer vooral kan bezighouden met je hoofdactiviteit. Doordat we steeds al jouw administratieve processen digitaliseren en optimaliseren, creëren we maximale ruimte voor advies.

TAX:
Als ondernemer wil je je belastingen het liefst zo laag mogelijk houden en tot de meest voordelige formule voor je belastingaangifte komen. Bij het verwezenlijken van je toekomstige plannen wil je bovendien ook de laagst mogelijke fiscale druk ervaren.
VGD kan je hierin bijstaan door op verschillende aspecten te focussen.

STARTEN:
Een businessplan en een financieel plan liggen aan de basis van een goede start van een onderneming. Met dit plan maak je duidelijk aan iedereen, gaande van business partners die nog twijfelen om met jou in zee te gaan tot grote investeerders, waarom net jouw onderneming een succes zal worden. VGD heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het uitbouwen van succesvolle businessplannen en financiële plannen. Onze financieel adviseurs denken graag met jou mee om van jouw startende onderneming een succes te maken.

Advies op maat:
Met accountancy als basis bieden we als adviseur een allround dienstverlening aan. VGD heeft verschillende experten die u begeleiden in deze kennisgebieden:

  • Rapportering (CFO Services)
  • Groeien (Corporate finance)
  • Vermogensplanning
  • Audit
  • HR advies
  • Subsidies
  • Milieuadvies

Waar maken wij het verschil?

Ervaring: Expertise in meerdere domeinen en dit al 35 jaar lang.

Advies en maatwerk: Kennis en advies van een groot accountantskantoor maar heel lokaal gebracht door uw persoonlijke dossierbeheerder.

Persoonlijk contact: We staan in zeer nauw in contact met u waardoor we kort op de bal spelen.

Conclusie:

Bij VGD zorgen we ervoor dat je bij één contactpersoon terecht kan voor alle vragen die je als ondernemer hebt. Jouw dossierbeheerder kent het dossier tot in de kleinste details zodat je een snel en duidelijk antwoord kan krijgen op alle vragen. Daarnaast denkt jouw dossierbeheerder ook proactief mee over de toekomst van jouw onderneming en coördineert met de andere specialisten binnen VGD om advies op maat van jouw onderneming te kunnen geven

  • On 28 oktober 2020