Breng ons een bezoek en maak kennis met top ondernemers.


Group Asekura

Koen Geeurickx
Zaakvoerder

koen@asekura.be
Leopoldlaan 85 – 9300 Aalst
www.asekura.be
053/787475

Met Group Asekura zorgen wij ervoor dat je gezin en je onderneming een optimale bescherming geniet. Wij denken met je mee en zoeken samen naar de meest passende verzekering.  Je eigen persoonlijke adviseur vergelijkt de producten en tarieven bij verschillende maatschappijen. Zo ben je altijd zeker van het beste voorstel. Ook bij een schade kan je op ons rekenen. Wij staan aan jouw zijde, om alles tot een goed eind te brengen.

Specialiteit

Group Asekura, dat betekent :

Een vaste, persoonlijke  adviseur > Je krijgt steeds dezelfde vaste contactpersoon, die je dossier door en door kent, en met je meedenkt.

Snelle schadeopvolging > met 1 enkel aanpreekpunt verdwijnen al je beslommeringen.  Je krijgt steeds up-to-date informatie en wordt door ons bijgestaan tijdens de expertises . Je kan rekenen op een snelle uitbetaling en afhandeling.

Beste op de markt > na een vergelijkende studie ben je zeker van de beste verzekeringsoplossing op de markt, op maat van jouw persoonlijke wensen.

Persoonlijk contact én digitale communicatie  > voor jou geen papieren rompslomp. Je verzekering handteken je snel, makkelijk en veilig met een digitale handtekening. Met je online klantenzone heb je altijd en overal zicht op je verzekeringspakket.

Waar maken wij het verschil?

Een 2-jaarlijkse check-up: wij ontzorgen jou met een pro-actieve opvolging en herziening.

Persoonlijk contact én digitale communicatie: met je online klantenzone heb je altijd en overal zicht op je verzekeringspakket. Voor jou geen papieren rompslomp. Je verzekering handteken je snel, makkelijk en veilig met een digitale handtekening.

  • On 23 december 2020