Breng ons een bezoek en maak kennis met top ondernemers.


Evy De Smedt

Evy De Smedt
Groeicoach / Ondernemerscoach

evy@evydesmedt.be
+32 478 44 28 38
Mechelstraat 18 – 1745 Opwijk
www.evydesmedt.be
Btw: BE0694.807.733

Als groeicoach werk ik vanuit persoonlijke groei en vrijheid naar totale transformatie.

Ik stem mijn toolbox af op jouw persoonlijke noden (of die van jouw team) en neem je mee op intrigerend avontuur. Zodat jij kan ondernemen vanuit je eigen krachtige ik.

Specialiteit

1-op-1 coaching:  Op basis van jouw noden gaan we samen aan de slag. Dit kan zowel online als offline.  In mijn kantoor of op jouw locatie.

Loopbaanbegeleiding ook mogelijk? Ja zeker!  Dit zowel voor particulieren als ondernemers + het inzetten van VDAB loopbaancheques is mogelijk.  Meer info via:
www.goodjob-coaching.be

Teamcoaching: Loopt het stroef binnen jouw team of is er nood aan groei? Ook hier kan ik een oplossing bieden.  Op basis van jouw vraag werk ik een aangepast voorstel uit.

Workshops: Zelf organiseer ik op regelmatige basis workshops rond persoonlijke groei maar ook op jouw vraag kan ik een workshop van nul uitwerken.  Deze workshops kunnen zowel in het binnen- als buitenland gegeven worden.

Meer info kan je terug vinden op
www.evydesmedt.be

Wil je graag kennismaken?
Boek dan nu via mijn website jouw online
meet & greet in of stuur me een mailtje en dan spreken we af in mijn kantoor.

Waar maken wij het verschil?

Actie – interactie & co-creatie: Hier geen saaie coaching sessies of workshops. We gaan samen aan de slag.

Spontaniteit – enthousiasme & groei: Of je nu kiest voor een 1-op-1 coaching traject, een teamcoaching of workshop deze waarden ga je steeds terug vinden.

ICF certificatie: Om mij te onderscheiden van andere coaches koos is resoluut voor een opleiding met certificatie.  Dit maakt het mogelijk om op verschillende niveaus te coachen en nog beter door te dringen tot in jouw kern (of die van jouw team).  Overige certificaties: Insights Discovery, Enneagram & Big Five for Life.

Coaching of Mentoring: Jij kiest waar je nood aan hebt.
Overige certificaties:
Insights – Enneagram – Big Five for Life

  • On 13 oktober 2021