Breng ons een bezoek en maak kennis met top ondernemers.


Van Hove Aannemingen

Kris Van Hove
Zaakvoerder

info@vanhoveaannemingen.be
0474 24 24 30
Ossegemstraat 108 – 1861 Wolvertem
www.vanhoveaannemingen.be
BE 0635.713.452

Gestart in 2014 uit passie voor het aanleggen van buitenomgevingen. Met jaren ervaring en talloze projecten als basis kan ik verder bouwen op een uitgebreide kennis en expertise.  Dankzij deze solide basis kan je bij Van Hove Aannemingen terecht voor al je totaalconcepten, die met het nodige vakmanschap en een uitgebreid netwerk aan partners, in goede handen zijn.

Specialiteit

VAKMANSCHAP IN OMGEVINGSWERKEN

Van Hove is ervaren specialist in omgevingswerken van grondwerken tot afwerking. Samen met jou als klant werken we naar een opwaardering van jouw woning of (bedrijfs)pand. Een mooi geheel met piekfijne afwerking, dat is waar we steeds voor gaan.

Totaalservice in buitenomgeving aanleg

ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJTJE

Ons complete dienstenpakket reikt van grond- en rioleringswerken tot de aanleg van opritten, parkings, paden en dakterrassen.

Waar maken wij het verschil?

CREATIEF EN GESTRUCTUREERD AAN DE SLAG

In al onze werken gaan we op een gestructureerde wijze aan de slag. Een goede voorbereiding en verstandhouding is de sleutel voor geslaagde projecten. Kwalitatief werk opleveren staat bij ons altijd voorop.

Gedurende de hele samenwerking krijg jij als klant één centraal contactpersoon. Dat maakt het voor jou eenvoudig en overzichtelijk. En uiteraard blijven we ook na de werken beschikbaar voor vragen en opmerkingen. Je geniet bovendien van 10 jaar garantie op onze uitgevoerde werken.

  • On 21 september 2021