Enter your keyword

VDesign13

Uw Creatieve Marketing Partner

Let's Be Creative

VDesign13 is een jong en dynamisch bedrijf opgericht door Koen. In eerste instantie startte Koen als freelance grafisch ontwerper en webdesigner.

Uit ervaring weten we dat het als startende zelfstandige vaak niet makkelijk is om een evenwicht te vinden betaalbare en kwalitatieve marketing. In eerste instantie denk je vaak dat het beter is om dit zelf te doen om op deze manier kosten te besparen.

VDesign13 wenst zijn diensten echter toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom kijken we samen met u naar de beste oplossing om ervoor te zorgen dat u met een professionele look naar buiten kan komen.

PRODUCTEN & DIENSTEN

Online Marketing & Webdesign: Online aanwezig zijn met je bedrijf zorgt ervoor dat mensen je bedrijf en je dienst of product beter leren kennen. Er zijn verschillende manieren om je bedrijf meer zichtbaar te maken en hoe zichtbaarder je bent, hoe groter de kans dat je nieuwe klanten aantrekt!

Offline Marketing: onze roods liggen nog steeds in het ontwikkelen en creëren van beelden. Dankzij onze full service worden onze ontwerpen ook levende en tastbare producten van topkwaliteit.

Presentatie design en coaching: dit is waar onze passies voor ontwerpen, coachen en spreken samen komen. Dankzij onze grafische kennis maken wij van elke presentatie een verhaal. Laat ons daarnaast nog eens de spreker coachen en je krijgt hetzelfde gevoel dan wanneer je naar een optreden van een wereldgroep gaat kijken.

Video Marketing: Nieuw sinds 2018. Een video van jouw bedrijf met beelden, muziek en tekst. De perfecte aandachtstrekker voor op je website of social media. In minder dan 2 minuten vertellen wij jouw boodschap.

Marketing Advies: Naast het ontwerpen en leveren van al je marketing materiaal zijn wij er als marketing partner ook om je advies te geven. We analyseren je huidige marketing strategie en zetten samen met jou de marketing strategie op voor de toekomst van je bedrijf.

Waar maakt VDesign13 het verschil?

Creativiteit - Integriteit - Kwaliteit - Innovatie

Ervaring & opleiding: Met meer dan tien jaar ervaring blijft onze goesting om opleiding te volgen zeer groot. Dit maakt dat we altijd mee zijn met de laatste trends.

Schitterend team: VDesign13 is zeer trots op zijn team: iedereen heeft zijn eigen specialiteit en dat maakt ons net zo uniek!

Creatief & professioneel: Wij denken out of the box en verzorgen uw marketing met de nodige professionele uitleg.

All-in pakket: Met onze ervaring en contacten zorgen wij voor een all-in pakket dat voldoet aan alle kwaliteitseisen.

100% resultaatgericht: Tijdens elke stap houden we rekening met jouw doelstelling.